Doorverwijzen van Ontvangers

Als doorverwijzer kan je bij ons terecht om Ontvangers (patiënten, cliënten, …) die tijdelijk extra ondersteuning hebben, door te verwijzen.

We organiseren individuele en collectieve sessies om antwoord te kunnen bieden op de noden van de Ontvangers rond thema’s als loopbaanbegeleiding, stressmanagement, burn-outbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, …

Mocht je dus aanvoelen dat jouw Ontvanger nood heeft aan extra begeleiding, die jij in je huidige functie onmogelijk kan voorzien, neem dan zeker contact op. We kijken dan graag hoe we samen de omkadering van de Ontvanger zo kunnen organiseren dat hij versterkt wordt in eigen kunnen om zo uiteindelijk terug zelf de verantwoordelijkheid te kunnen opnemen voor eigen Proces en eigen Leven.

Zelfzorg

Meer dan ooit ligt de werkdruk voor jou als doorverwijzer erg hoog. Werkdruk die kan leiden tot stress en ja, ook bij jou, burn-out.

Carecoaching kiest er dan ook voor om heel bewust oog te hebben voor jou als doorverwijzer. Onze coaches staan in alle discretie ook klaar om naar jouw persoonlijk stuk te kijken en vanuit een systemische insteek te kijken welke Keuzes jij Zelf kan maken om de werkdruk behapbaar en hanteerbaar te houden. Je zorg voor de ander is belangrijk, die voor je Zelf Cruciaal.