Kim Jansen: bezieler Carecoaching

Geboeid door mensen en hun verbindingen, hun systemen, hun dromen en talenten, gepassioneerd door en in het leven en verwonderd door elkeen die het proces durft aan te gaan… dat ben ik.

Ik ben Kim en … ik heb een Missie! Een missie om het vorm geven van systemen te ondersteunen zodat ze een omgeving creëren waar eenieder de mogelijkheid heeft om dichter bij Eigen Talenten, eigen Potentieel en dus eigen Zijn te komen. Dit doe ik door handvaten en inzichten aan te reiken die je dichter brengen bij Jouw eigen Systeem en dus bij je Zelf, je dromen, je job, je team, …

Op die manier krijg je zicht op dat wat je voldoening geeft, wat je gelukkig maakt. Het laat je zien dat wat jij, vanuit je Zijn, je Talenten en je Waarden te bieden hebt, … Te bieden aan je Zelf, je omgeving, je werk, het Grote Geheel. Enkel zo creëren we samen impact.

Elke dag zet ik me in om deze reis voor mezelf en voor de ander mogelijk te maken, want eenieder verdient het om gelukkig te Zijn, het enige wat JIJ ervoor hebt te doen is er ZELF voor te KIEZEN.

Let wel, Positieve en duurzame Veranderingsprocessen vinden plaats als je ervoor Kiest, … Klaar om op reis te gaan? #reisvanhetweten

MailLinkedinInstagram

Het team

Deze Carecoaches hebben er alvast voor gekozen om zich ten volle in te zetten voor groei van zichzelf en van het Geheel om zo tot duurzame Veranderingsprocessen te komen en samen Impact te creëren:

AllLimburg
carecoach Ben Goyens

Ben Goyens

Alken

Coaching
Systemische LBB
Gezondheid
Hulpverleners
Onderwijs
Talenten

carecoach Nadine Heelen

Nadine Heelen

Bilzen

Systemisch loopbaancoach
Individuele coaching
Ouder-kind begeleiding
Gecertificeerd deskundige hoogbegaafheid

Herlinde Aerts

Hasselt

Transformatie coach
Systemisch loopbaancoach
Script As Methode
Training Verbindend Coachen

carecoach Cindy Vanbrabant

Cindy Vanbrabant

Hasselt

Systemisch coach
(plus)oudercoach
Erkend familiaal bemiddelaar
Systemisch loopbaancoach
Outplacement

Kim Jansen

Herk-de-Stad
carecoach Ellen Nijs

Ellen Nijs

Oudsbergen

Women Empower Coach
Seksuoloog
Vroedvrouw
Systemisch loopbaancoach
Me-scan

Aansluiten bij Carecoaching, het kan!

Carecoaching is een Transform waarop coaches bewegen om vanuit hun eigen sterkte en hun eigen talent bij te dragen aan het Grote Geheel en dit door met zichzelf en met anderen aan de slag te gaan. Carecoaching staat steeds open om te creëren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Carecoaching staat voor impact. Dit wil zeggen dat we flexibel inspelen op de noden van de Ontvangers en de Coaches. Met een Transform kiest Carecoaching ervoor om steeds flexibel mee te bewegen op de noden van de Ontvangers en van de Coaches. Dit vullen we in door volgende componenten:

 • Met meer bereik je meer:
  Door het samenvoegen van verschillende identiteiten kan je het gemeenschappelijk netwerk vergroten,
 • Gedragenheid in groep:
  Het aansluiten bij een groep geeft steeds de mogelijkheid tot het delen van situaties en je persoonlijk proces. Het verruimt op die manier je Kijk op de Ontvanger, je coaching methodieken en op Jezelf.
 • Gebruik van tools:
  Er worden steeds nieuwe tools gecreëerd om met de Ontvanger op een diepgaande, systemische manier aan de slag te gaan. Als aangesloten Carecoach krijg je de mogelijkheid om de tools in te zetten tijdens de coaching. Het geeft je ingangspoorten om de Ontvangers ook op onbewust niveau te bereiken om zo diepliggend gemis, onbewuste patronen en dynamieken bloot te leggen en helder te krijgen.
 • Flexibel inspelen op de noden van de Ontvangers en de Coaches:
  Als Transform kiest Carecoaching ervoor om steeds flexibel mee te bewegen op de noden van de Ontvangers en van de Coaches, dit betekent dat we geen statische Vormgeven aan methodieken en modellen, en net tools in de wereld zetten die eenieder naar eigen behoeften kan gebruiken en inzetten.
 • Groei van elke coach staat Centraal:
  We zien het Potentieel en de Mogelijkheden in elke coach en gaan samen op weg om dat naar buiten te brengen wat Gezien en Gehoord mag worden. We zetten dus heel bewust in op het (groei)proces van elke coach, Wetend dat groei van elk deel van het Geheel, meteen ook groei voor het Geheel inhoudt.

Carecoaching is een waardegedreven transform. Om te kunnen aansluiten is het belangrijk om na te gaan of je je kan vinden in de missie en visie die Carecoaching drijft.

Ontmoeten en Zien

Wil je komen luisteren, voelen, beleven wie en wat Carecoaching is. Waar we voor staan, wat we te bieden hebben en wat we van jou verwachten? Neem dan contact met ons op, zo kunnen we elkaar Ontmoeten en Zien of er een Klik is!